Vágólapra másolva!
Az Aston Villa hétmillió fontot ajánlott a West Ham United középpályásáért, Nigel Reo-Cokerért. A Middlesbrough FC az FC Porto védőjével, José Bosingwával erősítene. A Portsmouth FC vezetősége szívesen látná csapatában a Wigan Athletic szenegáli csatárát, Henry Camarát.

A Liverpool FC-től elküldött Boudewijn Zenden iránt az AS Roma, az Everton FC és a Newcastle United is érdeklődik. Az AS Roma másik kiszemeltje a Girondins Bordeaux jobbhátvédje, Julien Faubert, a szintén bordeaux-i Vladimír Smicert pedig a Slavia Praha csábítaná haza.

A Hamburger SV megszerezte a Borussia Dortmund fiatal középpályását, Kosi Sakát. A Bayern München holland támadóját, Roy Makaayt a Feyenoord szeretné hazaköltöztetni. A Bundesligába frissen feljutott Hansa Rostock a VfL Osnabrück középpályásával, Simon Tütinggel erősített.

Az RCD Espanyol szívesen kölcsönvenné a Real Madrid fiatal brazil balhátvédjét, Marcelót. A Liverpool FC legújabb kiszemeltje a középpálya bal oldalára az AS Roma brazil focistája, Mancini. A Lille OSC középpályása, Mathieu Bodmer várhatóan az Olympique Lyonba igazol.

A Girondins Bordeaux az ES Troyes középpályásával, Blaise Matuidivel erősítene. Az Arminia Bielefeld megszerezte a Borussia Mönchengladbach játékosát, Oliver Kirchet. Az Ajax Amsterdam belga szélsője, Tom de Mul a Sevilla FC-be tart. A VfL Wolfsburg holland középpályása, Tom van der Leegte a PSV Eindhovenbe szerződött.

www.global-soccer.eu