Vágólapra másolva!
A Livorno csatára, Cristiano Lucarelli az ukrán Sahtar Doneckbe szerződött. A Valencia CF uruguayi középpályása, Mário Regueiro kölcsönben a Real Murciába került. A Chelsea FC kölcsönadta holland védőjét, Khalid Boulahrouzt a Sevilla FC-nek.

Az FC Sochaux középpályása, Jérome Leroy a Stade Rennes-be szerződött. A görög Aigaleo szlovén középpályása, Marko Maric a Lille OSC-be igazolt. Az AZ Alkmaar grúz támadója, Sota Arveladze a Levante UD-ben kötött ki.

A Newcastle United szélsője, James Milner négy évvel meghosszabbította szerződését. A Livorno középpályása, Stefano Morrone a Parma FC-be igazolt, cserébe pedig Alfonso de Lucia lett a Livorno focistája.

Az AS Saint-Etienne leigazolta a Portsmouth FC kameruni szélsőjét, Rudolphe Doualát, illetve a portugál Belenenses védőjét, Nivaldót.

A Fulham FC a Leeds United északír csatárával, David Healyvel, illetve a West Ham United balhátvédjével, Paul Koncheskyvel erősített.

A Real Madrid fiatal védője, Miguel Torres öt évvel meghosszabbította szerződését. Az MSV Duisburg leigazolta a Bundesliga egykori gólkirályát, a brazil Aíltont.