Vágólapra másolva!
A Bolton Wanderers leigazolta az izraeli Maccabi Netanya középpályását, Tamir Cohent. A Derby County csatára, Steve Howard a másodosztályú Leicester Citybe igazolt. A Liverpool FC norvég balhátvédjét, John Arne Riisét a Valencia CF vinné.

Az FC Barcelona cserekapust keres Albert Jorquera sérülése miatt, a kiszemeltek között van a Manchester City portása, Kasper Schmeichel is.

A hírek szerint az AC Milan is kapust szeretne igazolni, és a jelöltek között ott van a PSV Eindhoven brazil hálóőre, Gomes is.

Az RC Strasbourg kölcsönadta bolgár támadóját, Emil Gargorovot a CSZKA Szófiának. Az Energie Cottbus bosnyák kapusa, Tomiszlav Piplica egy évvel meghosszabbította szerződését, a klub pedig közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Bayer Leverkusen cseh támadóját, Michal Papadopulost.

A Hertha BSC az amerikai U20-as válogatott középpályást, Bryan Arguezt teszteli. A Juventus FC állítólag hétmillió fontot sem sajnálna a Liverpool FC mali középpályásáért, Mohamed Sissokóért.

A Manchester United az FC Porto jobbhátvédje, José Bosingwa iránt érdeklődik. A Manchester City bejelentkezett az Ajax Amsterdam játékosáért, Hedwiges Maduróért.

Angol lapértesülések szerint Didier Drogbát Nicolas Anelkával szeretné pótolni a Chelsea.

www.infosport-focivilag.hu