Vágólapra másolva!
Francesco Totti, az AS Roma csapatkapitánya legszívesebben a Real Madriddal játszana a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

"Ha választhatnék, a legszívesebben a madridiakkal találkoznék. Velük szemben mindig jól ment a játék" - nyilatkozta a világbajnok a Corriere dello Sportnak. Totti elmondta, hogy angol együttessel viszont nem szívesen mérkőzne. "Három csapat, a Barcelona, a Chelsea és a Manchester United emelkedik ki a jelenlegi mezőnyből" - tette hozzá a fővárosiak játékmestere.

Totti nem véletlenül választaná a Real Madridot, hiszen az idén a BL-nyolcaddöntőben az AS Roma kettős győzelemmel búcsúztatta a spanyolokat.

A nyolcaddöntő sorsolását jövő pénteken Nyonban tartja az európai szövetség (UEFA).

A legjobb 16 mezőnye: AS Roma (olasz), Arsenal (angol), Atlético Madrid (spanyol), FC Barcelona (spanyol), Bayern München (német), Chelsea (angol), Internazionale (olasz), Juventus (olasz), Liverpool (angol), Manchester United (angol), Olympique Lyon (francia), Panathinaikosz (görög), FC Porto (portugál), Real Madrid (spanyol), Sporting Lisboa (portugál), Villarreal (spanyol)