Vágólapra másolva!
A házigazda Győr egy utolsó percben szerzett góllal csikarta ki a győzelmet a 0-2-ről felálló ZTE ellen a labdarúgó Soproni Liga 21. fordulójában. Ennél még tovább ment a Nyíregyházán pályára lépő Paks, amely 1-0-s hazai vezetést követően a 93. és a 95. percben volt eredményes. A listavezető MTK magabiztosan, 3-0-ra nyert a vendég Siófok ellen.

Soproni Liga, 21. forduló:
Nyíregyháza - Paks 1-2 (0-0)
Nyíregyháza, 2500 néző
v.: Sápi
Nyíregyháza: Illyés - Miskolczi, Bagoly, Ambrusz, Cornaci - Lippai, Mboussi, Kovács B. (Zaleh (55.), Granát (Vukadinovic, 66.) - Dosso, W. Silva (Szilágyi N., 46.)
Paks: Kovács A. - Kriston, Éger, Salamon, Hanák (Molnár Z., 62.) - Heffler (Weitner, 82.), Zováth, Báló (Balaskó, 73.), Böde - Kiss T., Tököli
gól: Szilágyi N. (59.), illetve Weitner (93.), Tököli (95., 11-esből)

16 óra 53 perckor - a szon.hu beszámolója szerint - sporttörténelmi pillanathoz érkezett a nyíregyházi stadion: a szünetben kigyulladtak a lámpatestek. Korábban villanyfényes meccset sohasem rendeztek az arénában, ma már a világítás megléte kötelező minden vendéglátó csapat számára.

Az 59. percben vezetéshez jutott a Nyíregyháza: Dosso jobbról centerezett, a csereként beállt Szilágyi N. pedig 6 méterről helyezett a paksi kapu jobb oldalába.

A 90 perc letelte után három perccel váratlanul egyenlített a Paks: a tizenhatoson belülre ívelt labdát Weitner levette, 13 méterről pedig a kapu jobb oldalába továbbított.

S ezzel még nem volt vége, a 95. percben (!) Balaskó tört előre jobbról, a tizenhatoson belül Cornaci gáncsolta - tizenegyes. Tököli higgadtan a léc alá helyezett, ezzel a Paks 2-1-re nyert.

A lefújás után a magukba roskadt Szpari-játékosok a füvön fetrengtek, az öltözőbe vonuló bírói hármast pedig szotyis zacskókkal dobálták a nézők. A dühös drukkerek a hosszabbítás időtartamát sérelmezték.

Szabó András nyíregyházi vezetőedző tehát vereséggel debütált új csapata kispadján, pedig 90 perc elteltével még vezetett a hazai együttes.