Vágólapra másolva!
Nem úgy alakul a Celtic szezonja, ahogy azt a szurkolók elvárták a klubtól, a drukkerek már azon gondolkodnak, milyen változásokra van szükség, és ki válthatná Tony Mowbrayt a menedzseri székben. Egy, a klub ügyeivel foglalkozó honlap már elkezdte számba venni, ki lehetne Mowbray utódja, a jelöltek között ott van a Heartstól elküldött László Csaba, és az Újpestet irányító Willie McStay is.

A Celtic számára egyelőre nem sikersztori a mostani szezon, a glasgow-i zöld fehérek nem jutottak főtáblára a Bajnokok Ligájában, az Európa Ligából kiestek a csoportkör végén, és a bajnoki cím is egyre távolabb kerül tőlük, hiszen az éllovas Rangers mögött már tíz pont a hátrányuk.

Nem csoda, hogy a szurkolók új edzőt hoznának Tony Mowbray helyére, és a The Celts are Here nevű szurkolói honlapon szereplő terjedelmes listában László Csaba és Willie McStay neve is szerepel.

Előbbivel kapcsolatban megemlítik, hogy nem a képességei miatt rúgták ki a Heartstól, hiszen a semmiből érkezve tette ütőképessé az edinburgh-i klubot, és szintén pozitívumnak tartják, hogy jól ismeri a skót élvonal mezőnyét, valamint a taktika és a motiváció terén is mutatott némi affinitást.

Willie McStay, az Újpest jelenlegi edzője korábban irányította a Celtic tartalékcsapatát, így az ő kinevezésében a drukkerek szerint nem lenne kockázat. Az ugyanakkor McStay ellen szól szerintük, hogy nem igazán ismeri a mostani játékosállományt, és nem valószínű, hogy ő lenne az, aki drasztikus változásokat hozna.

A két magyar érdekeltségű jelölt mellett még többek között olyan edzők nevét találjuk a listán, mint Kenny Dalglish, Graeme Souness, Roy Keane, Roy Hodgson vagy Giovanni Trapattoni.