Vágólapra másolva!
Október végi botránya óta először nyilatkozott Antonio Cassanóról a Sampdoria labdarúgócsapatának elnöke. Riccardo Garrone szerint a kivételes képességű, de primitív csatár túl sokat engedett meg magának.

Október végén a Sampdoria elnöke, Riccardo Garrone és a csapat klasszisa, Antonio Cassano csúnya veszekedésétől volt hangos az olasz sajtó. A csatár állítólag nem akarta elkísérni az elnököt egy ünnepségre, majd amikor a klubvezető ezt számon kérte rajta, a csapat előtt hevesen kritizálta főnökét.

A La Gazzetta dello Sport szerint Cassano rácsapta az ajtót felettesére, az öltözőben bolond vénembernek nevezte, majd néhány játékost seggnyalónak nevezett. A genovaiak vezetősége írásbeli bocsánatkérést követelt Cassanótól, mivel ezt először megtagadta, a klub kezdeményezte a támadó szerződésének egyoldalú felbontását.

A játékosért sorban állnak a hírek szerint a legnagyobb klubok, Garrone azonban mindezidáig nem nyilatkozott játékosáról. Kedden azonban kifejtette tömör álláspontját a La Gazzetta dello Sportban.

"Remélem, talál a tehetségének megfelelő csapatot. Kivételes képességű játékos, de amit tett, már túl sok volt. Kicsit primitív ember, s ne feledjük, fiatal korában gengszter volt. Az, hogy a futball által meggazdagodott, olyan volt, mintha csokoládét kapott volna" - nyilatkozta Garrone.