Vágólapra másolva!
Mezey György a Videoton honlapján vezetett blogjában élesen kritizálta Zombori Sándort, aki a Sport TV szakkommentátoraként értékelte az előző fordulóban játszott, a fehérváriak 4-1-es győzelmével végződő Kaposvár elleni meccset.

"Legutóbb, Kaposváron, meggyőző fölénnyel nyertünk. Ezt mindenki elismerte, kivéve azt, aki a stúdióban értékelte a találkozót" - írja Mezey. "Az ott elhangzottak nevetségessé és hiteltelenné tették az egyébként jól kitalált és felépített műsort. Edzőmeccsnek minősítette a második félidőt. Nem találta alkalmasnak a két gólt rúgó, egyébként nyolcas osztályzatot kapó Alvest arra, hogy a mérkőzés legjobbja legyen. Üzent, mert Nikolic néhány esetben csereként lépett pályára, hogy el kell engedni. Sorolhatnám még, de felesleges, mert egy régről itt maradt jelenséggel állunk szemben.

Az említett dolgok egyébként mind belső ügyei egy klubnak, egy csapatnak. Ami ebből a hozzáállásból kitűnik, nem más, mint mérhetetlen rosszindulat, részben az én irányomban, részben a klub irányában. Ami engem illet, rólam lepörög, de a Videoton nevében egyszer, s mindenkorra visszautasítom az ilyen jellegű megnyilvánulásokat, azt, hogy valaki kijelentő módban avatkozzon be egy klub belső ügyébe!" - folytatta az MLSZ-ben csütörtökön két új pozíciót is kapott edző, aki szerint "a város és a csapat komolyabb annál, minthogy akármilyen szintű, magukat újságírónak nevezők megfelelő szakmai tudás hiányában minősítgessék."

A meccsen Zombori Sándor volt a szakértő, aki a Pepsifoci.hu érdeklődésére azt mondta, semmilyen formában nem kíván reagálni Mezey szavaira.

Mezey úgy véli, vannak, akik nem tudják elviselni, hogy egy klub kezd magára találni, jövője egyre ígéretesebb. Szerinte a Videoton nehéz helyzetben van a média szempontjából, mert a különböző módon közzétett vélemények és megnyilvánulások a szakmai munkát is megnehezítik.

A Videoton 13 forduló után vezeti az NB I-et, a fehérváriak hárompontos előnnyel bírnak a második ZTE előtt.