Vágólapra másolva!
Zárt kapuk mögött, titokban rendezett edzőmeccsen tesztelte Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere csatára, Wayne Rooney állapotát. A Bayern München elleni labdarúgó BL-negyeddöntő első mérkőzésén megsérült támadó visszatérését kedden cáfolta a szakvezető, most azonban mégis úgy tűnik, Rooney ott lesz a keretben.

Biztonsági őrök tartották távol a kíváncsiskodókat szerdán délután a Manchester United edzőpályájától, ahol Ferguson egy szigorúan titkos edzőmérkőzésen tesztelte Wayne Rooney sérült lábát. A játékos már hétfőn részt vett egy 40 perces lövőedzésen, hogy bizonyítsa, teljesen rendbe jött a lába. Aznap valóban azt lehetett olvasni, hogy Ferguson lát esélyt a játékos visszatérésére, egy nappal később azonban határozottan cáfolta, hogy Rooney játékra kész állapotban lenne. A skót edző azt mondta, addig nem akarja kockáztatni visszatérését, amíg nem lesz százszázalékos állapotban.

Azonban úgy tűnik, hogy az eddigi hírek mind egy óriási elterelő hadművelet részét képezték, és a Bayern München játékosainak számolniuk kell a szezonban már 35 gólnál járó támadóval.

Ferguson más meglepetéseket is tartogat, erre utal, hogy a mérkőzés előtti utolsó edzésen Darren Gibson és Nani is a Manchester United kezdőcsapatában kapott helyet.