Vágólapra másolva!
A már kiesett Diósgyőr 2-2-es döntetlent játszott a Kaposvár otthonában a labdarúgó Soproni Liga 29. fordulójának csütörtöki mérkőzésén.

Soproni Liga, 29. forduló:
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőri VTK 2-2 (2-0)
Kaposvár, 1000 néző
v.: Gaál Gyöngyi
Kaposvár: Milinte - Grúz (Pest K. 58.), Petrók, Zahorecz - Gujic, Maróti, Balázs, Kulcsár K. (Bőle 68.), Junior - Oláh, Szepessy (Horváth T. 73.)
DVTK: Rados - Vukadinovic, Bognár Zs., Supic, Sadjo (Dobos 76.) - Lippai, Huszák, Somorjai, Roszel (Bogyó 70.) - Menougong (Balajti a szünetben), Zsivóczky
gól: Oláh (5.), Szepessy (43.), illetve Somorjai (57.), Lippai (83.)
sárga lap: Junior (50.), illetve Bognár Zs. (21.)

A már kiesett Diósgyőr és a bennmaradt Kaposvár összecsapásán a hazaiak gyorsan vezetést szereztek. A folytatásban közepes iramú játékot láthatott a közönség, bátor somogyi lövésekkel fűszerezve. A szünet előtt két perccel Kulcsár ritkán látható gólpassza után Szepessy növelte a házigazda előnyét.

A második félidőben a kaposváriak a legnagyobb helyzeteket is elpuskázták, a lelkes borsodiak viszont a védelmi megingásokat kihasználva egyenlíteni tudtak. A 73. percben saját nevelésű újoncot avatott a Kaposvár, Horváth Tamás személyében. A látottak alapján egyik csapat sem érdemelt volna győzelmet.

Ezt megelőzően mindkét együttes elveszítette legutóbbi hat bajnoki mérkőzését és ezen az estén sem ünnepelhetett egyikük sem győzelmet.