Vágólapra másolva!
Ismét hallatott magáról Mario Balotelli, a Manchester City labdarúgója, aki ezúttal egy étteremben rendezett jelenetet. Wayne Rooney korábbi szeretőjét inzultálta, málnával dobálózott, verekedni akart.

A ghánai származású húszéves olasz csatárnak most egyik kedvenc helyén, a San Carlo étteremben gurult el a gyógyszere, amikor meglátta, hogy ugyanott vacsorázik a barátaival Jenny Thompson, az a prostituált, akivel megcsalta a feleségét Wayne Rooney, a Manchester United támadója.

Amikor a nő a mosdóból elindult vissza az asztalához, Balotelli hangos "Rooney, Rooney" kiáltásokkal próbálta kínos helyzetbe hozni őt, majd nagyot nevetett, és felmutatta a középső ujját Jenny Thompsonnak és társaságának.

Balotellinek azonban nem volt ennyi elég, és a nő egyik barátját kihívta verekedni. "Megdobott egy darab málnával, majd azt mondta, hogy menjek vele, és rendezzük le kint" - idézte a Thespoiler.co.uk internetes oldal a férfit.

"Megpróbálta megfogni a karomat, de elhúztam a kezem, dulakodtunk egy kicsit, közben olaszul kiabált, majd a pincérek szétválasztottak minket."

A szemtanúk szerint ezután Balotelli beült a Maseratijába, és elhajtott.