Vágólapra másolva!
A Paks taktikus játékkal győzni tudott a mérkőzés nagyobb részében körülményesen, rengeteg hibával játszó Kecskemét ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 16., tavaszról előrehozott első fordulójának szombati játéknapján. A hazai csapat bajnoki mérkőzésen még sohasem nyert a Paks ellen.

NB I, 16. forduló:
Kecskeméti TE - MVM Paks 0-1 (0-0)
Kecskemét, 2000 néző
v.: Farkas
Kecskemét: Németh - Kószó, Gyagya, Radanovic (Urbán, a szünetben), Mohl - Bori (Pekár, 83.), Cukic, Foxi, Savic - Litsingi (Gyurcsó, 55.), Lencse
Paks: Csernyánszki - Heffler T., Éger, Fiola, Báló - Bartha (Kiss T., 90.), Sipeki, Böde, Sifter - Vayer, Szatmári L. (Magasföldi, 63.)
gól: Éger (78., tizenegyesből)
kiállítva: Mohl (82.), illetve Vayer (51.)
sárga lap: Radanovic (42.), Lencse (53.), Savic (68.), Gyagya (77.), Urbán (80.), illetve Fiola (26.) Vayer (37., 51.)

Az első félidő második felében a Paks magához ragadta a kezdeményezést, csatárai több gólhelyzetet dolgoztak ki, Németh kétszer is bravúrral tisztázott. A második játékrész elején, a második sárga lapját begyűjtő Vayer kiállítása után fölénybe került a KTE, de csatárai körülményesen játszottak, alig jutottak el a Paks kapujáig.

Egy ellentámadásnál Bödét csak szabálytalanul tudta Gyagya szerelni a tizenhatoson belül, s a megítélt büntetőt Éger biztosan értékesítette. Később Mohlt durva szabálytalansága után a játékvezető azonnal kiállította, a szervezetten játszó Paks pedig meg tudta tartani egygólos előnyét.