Vágólapra másolva!
Újabb szócsata van kialakulóban a 20. század két futballikonja, Diego Maradona és Pelé között, melynek első állomásaként az argentin legenda tett sértő megjegyzéseket a brazilra, amiért az jobb játékosnak nevezte Neymart Messinél.

"Valószínűleg összekeverte a gyógyszereit, véletlenül a reggeli pirulát vette be, mielőtt lefeküdt aludni" - mondta Maradona egy csütörtöki sajtótájékoztatón a 71 éves Peléről, akivel korábban már többször összevesztek, például azon, hogy melyikük volt minden idők legjobb futballistája.

"Pelé összezavarodott, nem tudja, mit beszél. Azt javaslom, legközelebb a megfelelő gyógyszert vegye be, mielőtt elkezd beszélni, és aztán cserélje le az orvosát is" - szellemeskedett tovább az egyesült arab emírségekbeli al-Vaszl csapatánál edzősködő Maradona.

Pelé nem először kicsinyelte le Messi teljesítményét, aki szerinte nem világklasszis játékos. Nemrégiben egy videót is küldött pályafutása legszebb alakításairól az FC Barcelona sztárjának, amiért az többször kijelentette, hogy Maradonát tartja a futballtörténelem legjobbjának.