Vágólapra másolva!
Izomproblémák gyötrik Juhász Rolandot, az Anderlecht védőjét. A magyar válogatott futballista a belga Nieuwsblad oldalnak elmondta: ha műteni kell, két és fél hónapos kihagyás várhat rá.

Könnyen lehet, hogy Juhász Rolandnak ki kell hagynia a válogatott nyári mérkőzéseit. A belga bajnokság hajrájában sérüléssel futballozó védőre akár műtét is várhat.

"Féléves terhelés van a lábamban, sérülten vállalom a játékot, a fájdalmaim hétről hétre nagyobbak. Korábban injekciókkal játszottam, de ezt nem szívesen tenném. Bár a belga bajnokságból csak négy forduló van hátra, jön a válogatott San Marino elleni Eb-selejtezője, amit nem szeretnék kihagyni. Remélem, a nyáron műtét nélkül is megoldódik a probléma, de lehet, hogy az operáció marad az egyetlen megoldás, bár akkor két és fél hónapra kiesnék" - fejtegette a belga újságnak az Anderlecht-játékos.

A belga bajnokságból négy forduló van hátra, a Genk - melyben Tőzsér Dániel egyre nagyobb szerephez jut az utóbbi hetekben - három ponttal vezet az Anderlecht és a Standard Liége előtt.