Vágólapra másolva!
Az Arsenal Samir Nasri és Francesc Fabregas eladása után is sikerrel vette a Bajnokok Ligája selejtezőjét, de Arsene Wengernek már nem maradt sok ideje arra, hogy pótolja kulcsembereit. A jelek szerint az első érkező természetesen a francia bajnokságból jön a dél-koreai Park Csu Jung személyében.

A 26 éves csatár az előző idényben az AS Monacóban 12 találatig jutott, de ez is kevés volt ahhoz, hogy megmentse a csapatot a kieséstől. A szakértők abban biztosak voltak, hogy Park nem követi a klubot a Ligue 2-be, ám egészen mostanáig úgy tűnt, hogy a Lille veszi meg. A bajnokcsapat hárommillió eurót ajánlott, a dél-koreainak pedig már csak az orvosi vizsgálaton kellett volna átesnie, de a Lille vezetőinek legnagyobb meglepetésére Park eltűnt - majd Londonban került elő.

"Teljesen megdöbbentünk ezen a megmagyarázhatatlan viselkedésen, és ezek után már nem is tartunk igényt a játékosra" - mondta a Lille elnöke, Michel Seydoux a L'Équipe-nek. Angol lapértesülések szerint Park szombaton már az Arsenal edzőközpontjában vett részt orvosi vizsgálaton, és be is mutatták a keret többi tagjának.

További átigazolási hírek

A Chievo Verona leigazolta a Sparta Praha középpályását, Kamil Vaceket. Az Aston Villa védője, Luke Young a Queens Park Rangersbe szerződött. A Sampdoria középpályása, Andrea Poli kölcsönbe az Internazionaléhoz került. A Hamburg perui csatára, José Paolo Guerrero iránt a Genoa érdeklődik. Az AS Roma csatára, Marco Borriello a Paris Saint-Germainba tart.

www.global-soccer.eu