Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic nehezen viselte, hogy hosszú évek után először semmit nem nyert klubcsapatával, és változást sürgetve üzent a Milan vezetőinek.

Ibrahimovic 2004 óta folyamatosan bajnok lett aktuális klubcsapatával, de ez a nem mindennapi sorozat most megszakadt, mivel a Milan hétvégi, Inter elleni vereségével biztossá vált, hogy a Juventusé lesz idény az arany a Serie A-ban. Ibrahimovicon múlt a legkevésbé a Milan kudarc, a svéd csatár 28 góljával vezeti a góllövőlistát, és az Inter ellen is ő szerezte a Milan mindkét gólját.

"Nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy üres kézzel fejezzem be az idényt, most először fordul elő velem ilyen. Lehet, hogy gólkirály leszek, de ez nem vigasztal, csalódott vagyok, mert a csapat sikere fontosabb, mint az egyéni elismerés" - mondta Ibrahimovic. A svéd sztár nem az a fajta, aki a véleményét véka alá rejti, és most sem köntörfalazott, úgy nyilatkozott, befektetésekre van szükség ahhoz, hogy a Milan ismét sikeres legyen.

"Érvényes szerződésem van, és ezt tiszteletben tartom, nyerni akarok, de minden attól függ, mit akar a klub. Az volt a terv, hogy a Milanból nagy csapat legyen, remélem, ezt sikerül is megvalósítani" - üzent Ibrahimovic, akit Mourinho szívesen látna a Real Madridnál, de a svéd állítólag első körben visszautasította korábbi edzőjét, akivel az Internél dolgozott együtt.