Vágólapra másolva!
A Napoli elnökétől, Aurelio De Laurentiistől korábban sem álltak távol a meghökkentő nyilatkozatok, és most is kitett magáért, ezúttal egyik legkeresettebb játékosának, Edinson Cavaninak szólt be.

Cavanit a Chelsea és a Juventus is szívesen látná, és az uruguayi csatár állítólag abban látja a Nápolyban maradás zálogát, ha megemelik a fizetését. De Laurentiis azonban elég egyértelmű tette a számára, hogy ez az út nem járható.

"A kispadon fog megrohadni, ha azt akarja kicsikarni, hogy 7-8 millió eurós évi fizetése legyen" - mondta harciasan az elnök, aki azt is kijelentette, hogy
Marek Hamsik nem megy sehova.

A szlovák középpályás szintén nagy értéke a Napolinak, és De Laurentiis a játékos ügynökének, Mino Raiolának is üzent. "Évek óta próbálja elvinni Hamsikot máshova, de ő kitart, és maradni fog nálunk" - nyilatkozta az elnök, aki korábban azzal keltett feltűést, hogy azt mondta, Angliában a nők nem mossák meg a nemi szervüket.

De Laurentiis egy csatát már elvesztett, ugyanis a Napoli nagy triójából Ezequiel Lavezzi már távozott, az argentin csatárt 30 millió euróért vette meg az azóta Thiago Silvát és Zlatan Ibrahimovicot is megszerző PSG.