Vágólapra másolva!
A Kaposvár 2-1-re nyert a Paks otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának szombati játéknapján, s ezzel megszakította a hazaiak ötmeccses veretlenségi sorozatát.

Sivic: Prukner napok óta sír az újságokban

NB I, 14. forduló:
MVM Paks - Kaposvári Rákóczi 1-2 (1-0)
Paks, 600 néző
v.: Radványi
Paks: Csernyánszki - Heffler T., Éger, Fiola, Csehi T. - Sifter - Kulcsár D. (Heffler N., 87.), Lázok (Bartha, 60.), Bori, Vayer (Eppel, 76.) - Tököli
Kaposvár: Hajdúch - Kovács O. (Katona, 85.), Bank, Zámbó, Jánvári - Safaric, Pedro - Horváth T. (Pavlovic, 75.), Oláh L. (Haruna, 80.), Balázs B. - Vrucina
gólszerző: Lázok (42.), illetve Oláh L. (46., 11-esből), Balázs B. (51.)
sárga lap: Sifter (11.), Fiola (46.), Bartha (92.), illetve Hajdúch (56.), Pedro (81.)

A meccset felvezető nyilatkozatában Tomislav Sivic bírálta a vendégeket irányító Prukner Lászlót, miután a kaposvári tréner szerinte nyomást gyakorol a bírókra nyilatkozataival.

Unalmas, eseménytelen negyvenöt percet produkáltak a csapatok az első félidőben. A Paks a hajrában kihasznált egy védelmi megingást, és Lázok fejesével vezetéshez jutott.

A szünet után aztán gyorsan fordított a Kaposvár, előbb Oláh volt eredményes büntetőből, majd Balázs Benjámin szerzett okos gólt. Nem sokkal később a Paks egyenlíthetett volna, de Vayer kihagyta a tizenegyest. A végén a hazaiak mindent elkövettek az egyenlítésért, de a Kaposvár állta a rohamokat és megérdemelten szerezte meg a három pontot.