Élő közvetítés
Lengyelország
ÉLŐ
Hollandia
Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic és Cristiano Ronaldo nem passzolna a Bayern München rendszerébe, Lionel Messi szerződtetése viszont tökéletes megoldás lehetne, nyilatkozta a Bildnek Franz Beckenbauer, a bajor futballklub tiszteletbeli elnöke.

"Ibrahimovic és Guardiola együtt? Ez biztosan nem működne. Mint ahogy Cristiano Ronaldo se passzolna a rendszerünkbe. Messi viszont nagyon is beleillene, Ribéryvel együtt egészen különleges párost alkotnának" - nyilatkozta Franz Beckenbauer a Bildnek.

A Bayern München tiszteletbeli elnöke elárulta, nagyon szerették volna megszerezni Jürgen Kloppot, a Dortmund edzőjét is. "2008-ban már beszéltünk erről, mert a Mainzcal nagyon jó dolgokat csinált, de attól tartottunk a Bayern nagy ugrás lenne a számára. Aztán amikor Louis van Gaal távozott, ismét gondolkodtunk rajta. lenyűgöző, ahogy Dortmundban csapatot épített."

Robert Lewandowskival kapcsolatban annyit mondott, örülne, ha a Dortmund lengyel csatára hamarosan Bayern-mezben játszana, míg Matthias Sammer sportigazgatót a tavalyi triplázás egyik fő letéteményesének nevezte.

Ribérynek eltört a bordája

Eltört az egyik bordája Franck Ribérynek, a Bayern francia válogatott futballistájának, aki így kénytelen kihagyni a Borussia Dortmund ellen szombaton sorra kerülő bajnoki rangadót. A bajor klub csütörtöki bejelentése szerint lehetséges, hogy a 30 éves játékos a jövő szerdai, CSZKA Moszkva elleni BL-meccsen sem lesz még bevethető.

Mindent egy helyen az Eb-ről