Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia
Vágólapra másolva!
Bogdán Ádám sérülés miatt nem állhatott a fociválogatott rendelkezésére, de gratulált a társaknak a bukaresti 1-1-hez, és közben új edzőt kapott.

"Gratulálok a srácoknak a tegnapi eredményhez, értékes egy pontot szereztünk! A Boltonnal kapcsolatban egy hír: Neil Lennon lett csapatom új edzője!" - írta a saját Facebook-oldalán az angol másodosztályban védő magyar kapus.

Bogdán a közelmúltban a Vasassc.hu-nak adott interjújában arról beszélt, hogy reméli, még dolgozhat együtt Dárdai Pál szövetségi kapitánnyal.

"Bízom benne, hogy az új kapitány személye lökést ad a válogatottnak. Csak azt sajnálom, hogy a sérülésem miatt még esélyem sem lesz Dárdai Pállal együtt dolgozni. De persze ki tudja, hátha olyan jól sikerül ez a három meccs, hogy marad hosszabb távon, és akkor még találkozhatunk ilyen formában."

A kapus elárulta, hogy közel volt ahhoz, hogy a Bundesligába igazoljon. "Nyáron volt egy elég komoly mainzi lehetőségem, és végül a klubomon múlt, hogy nem sikerült eligazolnom. Bízom benne, hogy lesz még hasonló alkalom, így az országváltást sem zárom ki. Szeretném meglépni a következő szintet a pályafutásomban."

Mindent egy helyen az Eb-ről