Molnár Anikó azt állítja, nem csak magát tartja el a pornózásból

Vágólapra másolva!
Molnár Anikó azt állítja, hogy az édesanyja miatt is csinálja OnlyFans-oldalát, a befolyt pénzből ketten is jól élnek.
Vágólapra másolva!

Molnár Anikó nem titkolja, pornómodellként keresi a pénzét. Nemrég arról beszélt, hogy hogy 10 hónap alatt 10-11 millió forint adót fizetett be: ha az adó 15 százalék ebben az esetben, akkor 10-11 hónap alatt körülbelül 70-71 millió forintot kereshetett az OnlyFans- oldallal, ahol teljesen meztelenül mutogatja magát. Elégedett azzal, hogy stabil anyagi hátteret sikerült biztosítani magának, de az édesanyjának sincsenek már anyagi gondjai.

Van egy anyukám, az egyre súlyosbodó időskori problémáival. Ő a motivációm, pontosabban az, hogy szép nyugdíjas éveket biztosítsak neki, és természetesen sajátomra is gondolnom kell.

 Ha ne adj Isten, oda kerül a sor, hogy ellátásra szorul, vagy valamilyen komolyabb gyógyszerre lesz szüksége, akkor biztosítanom kell számára mindent. Ezért pedig bármire képes vagyok" – kezdte a Borsnak Molnár Anikó.

Elmondta, hogy 18 évesen volt egy fogadalma, amit nem sikerült megvalósítania. De mára ez is megváltozott.

Azt szerettem volna, mire anyu nyugdíjba megy, ott tartsak egzisztenciálisan, hogy ne kelljen többé dolgoznia. 

Tudjam állni a költségeit, a rezsijét, és mindent, ami egy jó minőségű élethez szükséges. Pontosan emlékszem arra a napra, amikor nyugdíjba vonult, és dolgoznia kellett tovább, és nem álltam úgy anyagilag, hogy támogathassam őt. Nagyon rosszul éreztem magam ettől. Amikor másfél évvel ezelőtt belevágtam az OnlyFans-ba, ez is eszembe jutott. Tudtam, ha ez beindul, akkor amit anno magamnak megígértem, majd teljesítem. Most kiegyensúlyozottabban élek, több mindent megtehetek, de nem vagyok milliomos. Tévhitben élnek az emberek. 

Végre nincsen hitelünk, én fizetem mindkettőnk rezsijét, anyukámnak nem kell a nyugdíjához nyúlnia. 

Szeretnék egy normális, nyugodt életet biztosítani, mert épp eleget idegeskedett abban az időben, amikor egyik napról a másikra éltünk. Sajnos most pedig már olyan korba lépett, hogy nem tudja élvezni. A egyetlen támaszaként mindig, mindenben mellette fogok lenni" – jelentette ki.

Mit szól a szexképekhez az édesanyja?

Az édesanyjával való kapcsolata mindig nagyon jó volt. És ez azóta sem változott.

"Nem zavarja, hogy mit csinálok. De nem is érdekli, és nem is ez a fő téma kettőnk között. Elvan a saját kis világában. 

Arra nevelt, soha ne foglalkozzak senkivel. 

Ha beavatnám, akkor sem lenne ellene kifogása. Azt mondta mindig, egy életünk van, azt élni és élvezni kell. Tegyem én is ezt. Sokszor mondja, hogy „nekem van egy szép, gazdag, híres lányom, büszke rám”. Ha lenne gyerekem, én ugyanígy neveltem volna. Semmi más nem fontos, csak legyen boldog, az én anyukám is így van ezzel" - tette hozzá.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!