Ezért dobta Ronaldo a barátnőjét

159073553 HORIZONTAL
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) and his girlfriend Russian model Irina Shayk arrive at the FIFA Ballon d'Or awards ceremony at the Kongresshaus in Zurich on January 7, 2013. AFP PHOTO / SEBASTIEN BOZON
Vágólapra másolva!
Egy portugál lap szerint azért szakított egymással Cristiano Ronaldo és Irina Sajk, mert az orosz modell nem jött ki a focista édesanyjával, Dolores Aveiróval.

Cristiano Ronaldo tavaly még Irina Sajkkal jelent meg az Aranylabda-gálán, az idén azonban "csak" a kisfiával az oldalán vette át a díjat.

Másnap már mindenhol arról cikkeztek, hogy a pár szakított egymással, és bár hivatalos bejelentés még nem történt, de sokatmondó, hogy a Real Madrid klasszisa a díjátadón mindenkit felsorolt, akinek köszönheti az újabb Aranylabdát, csak Irinát nem.

Tavaly és tavalyelőtt még Irinával jelent meg az Aranylabda-gálán Forrás: AFP/Sebastien Bozon

Karácsonykor még Irinával volt, szilveszterkor már nem

Karácsony előtt Ronaldo édesanyja dühös lett, amiért fia az orosz modellhez utazott Dubajba, ahelyett, hogy Portugáliában töltötte volna az ünnepet, a Correio de Manha portugál lap szerint többek között ez is állt a szakítás hátterében. Szilveszterkor a focista már csak a fiával volt kettesben madridi otthonában.

Irina állítólag régóta nem jött ki anyósával és Ronaldo lánytestvérével sem, próbálta két tűz közé állítani a focistát, aki ezt megelégelte, és a családját választotta. Az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy Irina nem ment el Ronaldo anyjának 60. születésnapjára.

Irina megpróbált Ronaldo és édesanyja közé állni Forrás: Instagram/Cristiano Ronaldo

Irina nem lett volna jó anya?

Olyan is előfordult, hogy amikor az anya meglátogatta a fiát, akkor Irina inkább egy szállodában töltötte az éjszakát, az anya pedig többször is figyelmeztette Ronaldót, hogy szerinte a modell nem lenne jó anyja a fiának, aki egyébként egy másik nőtől született.

Irina talán most megtanulta, hogy soha ne álljon egy anya és a fia közé.