Vágólapra másolva!
Autóbalesetet szenvedett a chilei labdarúgó-válogatott játékosa, Arturo Vidal. A focista kisebb sérülésekkel megúszta a karambolt, viszont ittas vezetés miatt bajba kerülhet. A Ferrari bal oldala szinte eltűnt az ütközés után.

A csapatával a hazai rendezésű Copa Américán szereplő középpályás egy kaszinóból tartott hazafelé feleségével az autópályán, amikor a baleset bekövetkezett. A képeket elnézve nagy ütés érte a Ferrari bal oldalát, mert az autónak az a része szinte eltűnt.

"Sajnos autóbalesetet szenvedtünk, szerencsére jól vagyunk. Köszönjük az aggódást" - írta a Twitter-oldalára Vidal, akiről kiderült, hogy ittasan vezette a sportkocsit. A baleset helyszínéről egyből a San Luis de Buin kórházba vitték, ahol a vizsgálatok után megállapították, hogy kisebb sérüléseket szenvedett csak. A kórházból pedig egyből a rendőrségre vitték, ahol bent tartották, és az ügyében már a szerdai nap folyamán ítélet születhet.

Így nézett ki a Ferrari a baleset után Forrás: AFP

Vidal elképesztő formában játszott a Copa első két meccsén, összesen három gólt szerzett, most viszont könnyen lehet, hogy kiírta magát a torna hátralévő részéről.