Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Ronald Koeman kiborult a bíró miatt

in the april 28 against after MATCH coach ronald competition netherlands rotterdam anp stanley feyenoord 2013 koeman heracles eredivisie almelo GONTHA HORIZONTAL 2013-04-28 Feyenoord Rotterdam coach Ronald Koeman after the Eredivisie competition match aga
2013-04-28 Feyenoord Rotterdam coach Ronald Koeman after the Eredivisie competition match against Heracles Almelo in Rotterdam, The Netherlands, 28 April 2013. ANP STANLEY GONTHA
Vágólapra másolva!
A Southampton fellebbez Sadio Mané piros lapja ellen, amelyet a futballista szombaton a Stoke City elleni bajnokin kapott.

A szenegáli válogatott játékos az idegenben 2-1-re megnyert mérkőzés 75. percében állt be csereként, s a ráadásban állította ki Lee Mason játékvezető, miután a felezővonal közelében ütközött Erik Pietersszel egy fejpárbaj során.

Ronald Koeman szerint súlyos bírói tévedés történt Forrás: ANP/AFP/Stanley Gontha


Ronald Koeman vezetőedző bírói hibaként értékelte a döntést a találkozó után, kiemelve, hogy Mané végig a labdát figyelte az ütközés előtt.

"A piros lap óriási hiba volt a játékvezetőtől, vagy a negyedik játékvezetőtől, vagy talán a partjelzőtől" - mondta Koeman.

Mindent egy helyen az Eb-ről