Nagy verést kapott a Palermo Balogh első meccsén

Balogh Norbert Sándor (Debrecen, DVSC), Kovács István Ádám (Videoton), foci
Debrecen, 2015. december 5. A debreceni Balogh Norbert Sándor (b) és a székesfehérvári Kovács István Ádám az OTP Liga 18. fordulójában játszott DVSC-TEVA - Videoton bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2015. december 5-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Balogh Norbert csereként beállva debütált a Palermóban, de csapata súlyos vereséget szenvedett a Genoa vendégeként a Serie A 20. fordulójában.

A Genoa 3 perc alatt lerohanta a Palermót, a Milantól érkezett spanyol Suso gyorsan meghatározta a játék menetét a góljával.

A meccs a 65. percben dőlt el, amikor a szlovén Andelkovic megkapta a második sárga lapját, és ezzel a Palermo emberhátrányba került. Viviani a 70. percben mégis beküldte a héten 2,2 millió euróért igazolt Baloghot, de a meccs végé már kizárólag a Genoáról szólt.

A hazaiak tíz ember ellen három gólt is szereztek, Pavoletti fejjel jegyezte a másodikat,

aztán Rincón rúgott a bal felsőbe egy visszagurított labdát,

végül Pavoletti fújta rá a habot a tortára egy csodálatos kapásgóllal.

Baloghnak volt egy lehetősége a hajrában, hogy góllal kezdje olaszországi pályafutását, de a lövését Perin védte. A Genoa ezzel a győzelemmel megelőzte a Palermót a tabellán, 22 ponttal áll, míg a szicíliaiaknak 21 pontjuk van.