Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Gulácsi csapattársa az öltözőben esett össze

Naby Keita, foci, Leipzig
(FILES) This file photo taken on March 11, 2017 shows Leipzig's Guinean midfielder Naby Keita playing the ball during the German First division Bundesliga football match of RB Leipzig vs VfL Wolfsburg in Leipzig, eastern Germany. RB Leipzig's coach Ralph Hasenhuettl said on March 12, 2017 they are investigating why Guinea midfielder Naby Keita collapsed in the dressing room area following a Bundesliga game. / AFP PHOTO / ROBERT MICHAEL /
Vágólapra másolva!
Óriási riadalmat okozott az RB Leipzig öltözőjében, hogy a szombati, Wolfsburg ellen elveszített bajnoki után Naby Keita, a hazaiak guineai játékosa összeesett és elveszítette az eszméletét. Egyelőre nem tudni, mi okozta az ijesztő rosszullétet.

A Leipzig hazai pályán 1-0-s vereséget szenvedett a Wolfsburgtól és miután a lefújást követően a csapat bevonult az öltözőbe, a meccset végigjátszó Naby Keita összeesett. A 22 éves guineai középpályás egy rövid időre elveszítette az eszméletet, de miután stabilizálódott az állapota, azonnal kórházba szállították.

Ralph Hasenhüttl edző szerint egyelőre nem tudni, mi okozta a rosszullétet.

Naby Keita Forrás: AFP/Robert Michael

"Keita a kórházban töltötte az éjszakát, már jobban érzi magát. A vizsgálati eredményei is rendben vannak. Úgy tűnik, a keringésével akadtak problémák, a meccs alatt teljesen elkészült az erejével. Az biztos, hogy az orvosok a következő napokban továbbkeresik majd az okokat" – nyilatkozta Hasenhüttl.

A középpályásnak egy napot kellett kórházba töltenie, a Kicker azt írta, vasárnap este hazaengedték.

Mindent egy helyen az Eb-ről