Élő közvetítés
Lengyelország
ÉLŐ
Hollandia

Üveggel dobták meg a svédek a MOL Vidi játékosát

Malmö, 2018. augusztus 7. Paulo Vinicius, a Vidi FC játékosa kezében egy pályára bedobott üveggel a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének első mérkőzésén a Malmö Stadionban 2018. augusztus 7-én. A találkozó 1-1-es döntetlennel zárult. (MTI/EPA/Andreas Hillergren)
Vágólapra másolva!
Loïc Négo gólja annyira sokkolta az FF Malmö szurkolóit, hogy az egyikük üveggel dobta meg a MOL Vidi játékosát, Anel Hadžićot a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának első mérkőzésén Malmőben. Az esetnek minden bizonnyal folytatása lesz.

Az eset közvetlenül a MOL Vidi egyenlítő gólja után történt. Ezen a képen lehet látni, hogy amíg a magyar játékosok a gólt ünneplik, a kép bal szélén Anel Hadžić a fájdalomtól összegörnyed.

Vidi-gólöröm Malmőben. A kép bal szélén Anel Hadžić görnyed össze, őt dobták meg az üveggel Forrás: MTI/EPA/Andreas Hillergren

A következő fotón a csapatkapitány, Juhász Roland mutatja fel a bűnjelet.

A csapatkapitány, Juhász Roland kezében egy pályára bedobott üveggel a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének első mérkőzésén a Malmö Stadionban Forrás: MTI/EPA/Andreas Hillergren

Kíváncsian várjuk, mi lesz az UEFA döntése az ügyben.

Mindent egy helyen az Eb-ről