Neymarral már saját honfitársa sem áll szóba Párizsban - videó

Horizontal
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (C) smiles during a training session at the Shenzhen Universiade Stadium in Shenzhen on August 2, 2019, on the eve of the French Trophy of Champions football match between Rennes and Paris Saint-Germain. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Végleg elmérgesedni látszik a viszony a Neymar, valamint klubja, a Paris Saint-Germain vezetősége között, amire legutóbb pénteken a kínai Sencsben utalt egy több mint beszédes jelenet.

A francia bajnok Paris Saint-Germain a kínai Sencsenben készül a Rennes elleni szuperkupadöntőre, itt látogatta meg a csapatot a klub sportigazgatója az AC Milantól nyáron érkezett Leonardo. A Sport barcelonai lap online kiadása által közzétett videón jól látszik, hogy Leonardo és a klub legnagyobb sztárja, nem mellékesen a sportvezető honfitársa, Neymar még csak a szemkontaktust sem veszik fel, arról nem is beszélve, hogy Leonardo mindenkivel kezet fog, kivéve a brazil szupersztárt.

Az öltönyös fickót figyeljék:

A két fél megromlott kapcsolatáról rögtön Leonardo érkezése után hallani lehetett, az új főnök ugyanis sokkal kevésbé volt megértő Neymarral, mint elődje, a portugál Antero Henrique. Az pedig különösen rosszat tett a kapcsolatnak, hogy Neymar többször és több helyen is hangoztatta, hogy elvágyódik Párizsból, és most már a francia klub szem szeretné mindenáron tartóztatni a 2017 nyarán a Barcelonától 222 millió euróért vett sztárt.