Az Ajaxtól igazolhat középpályást a Real Madrid

fbl Horizontal CHAMPIONS LEAGUE FOOTBALL
Ajax's Dutch midfielder Donny van de Beek (C) runs to celebrate with teammates after scoring the opening goal of the UEFA Champions League semi-final first leg football match between Tottenham Hotspur and Ajax at the Tottenham Hotspur Stadium in north London, on April 30, 2019. (Photo by Adrian DENNIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol Marca napilap információi szerint a Real Madrid mindenben megegyezett Donny van de Beekkel az Ajax Amszterdam középpályásával a játékos átigazolásával kapcsolatban. A bökkenő az, hogy a holland klubbal még nem sikerült.

Az elmúlt szezonban van de Beek tagja volt a Bajnokok Ligájában elődöntőig jutó, valamint holland bajnokságban aranyérmet nyert Ajaxnak, így sejthető volt, hogy magára vonja a nagyobb klubok figyelmét. A Transfermarkt.de portál 40 millió euróra taksálja van de Beek értékét, de a Realnak valószínüleg másfélszer ekkora összeget kell majd kifizetnie. A királyi gárdának szüksége lenne még egy középpályásra a megfelelő rotációhoz, mert eligazolt Marcos Llorente és Dani Ceballos is.