Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó-szövetség még február 5-én sérülésveszélyessé nyilvánította az Újpest pályáját, ami miatt a negyedik kerületi klub hazai kupamérkőzését Szegeden játszotta a MOL Fehérvár ellen. Az újpestiek ezúttal nem új pályát kerestek, hanem elcserélték otthoni meccsüket a Kaposvárral.

A lila-fehér csapat a tervek szerint még visszatérne a stadionjába ebben a bajnoki kiírásban, de amíg a munkálatokat befejezik, addig vagy ideiglenesen új hazai pályát kell keresniük, vagy fel kell cserélniük a soron következő ellenfelekkel a pályaválasztói jogot. Ez utóbbi történt a Kaposvárral a klub hivatalos honlapjának közleménye szerint:

„Ezúton tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a kialakult helyzetre tekintettel, klubunk kérvényezte az MLSZ-től, hogy a február 22-én tartandó Újpest FC - Kaposvári Rákóczi FC találkozójának helyszínét felcserélhessük a május 16-án megrendezendő Kaposvári Rákóczi FC – Újpest FC összecsapáséval. Ezt a kérést az MLSZ Versenybizottsága elfogadta, így a 22. fordulóban Kaposvári Rákóczi FC – Újpest FC mérkőzéssel folytatódik a bajnokság, míg a zárófordulóban hazai pályán fogadhatjuk a Somogy megyei együttest." – írja az ujpestfc.hu