Vágólapra másolva!
Egy héttel a szezon újrakezdése előtt lejátszotta első felkészülési meccsét a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő MOL Fehérvár. Joan Carrillo csapata 1-0-ra nyert a ZTE otthonában Nikolics Nemanja találatával.

A MOL Fehérvár a ZTE FC otthonában lépett pályára szombat délután felkészülési találkozón. Joan Carrillo a Kovácsik - Fiola, Musliu, Vinícius, Hangya - Pátkai, Nikolov - Nego, Hodzic, Petrjak - Nikolics tizenegyet küldte pályára. A fehérvári klub beszámolója szerint a több mit két hónapos kihagyás mindkét csapaton meglátszódott.

A találkozó egyetlen góljára a 74. percig kellett várni, amikor Petrjak szögletét Musliu csúsztatta meg fejjel, a hosszún pedig gólra éhesen érkezett Nikolics és szép mozdulattal talált a ZTE kapujába.

Az utolsó negyedórát egyébként az alábbi összeállításban játszotta le a Vidi: Kovácsik - Tamás, Rus, Juhász, Stopira - Elek, Nyári - Funsho, Milanov, Zsóri - Szabó. Carrillo csapata 1-0-ra nyert a ZTE otthonában, vasárnap délelőtt pedig 11-kor a MOL Aréna Sóstóban a Budafok ellen lép pályára.

"Nagyon vártam már ezt a pillanatot, hogy ismét mérkőzést játszhassunk. Úgy érzem, jól felkészültünk arra az egy hónapra, ami ránk vár jövő hétvégétől. Tudtuk, hogy nem ma fogjuk a legjobb meccsünket játszani, voltak hibáink, ezeket azonban ki fogjuk javítani a következő napokban. Fontos volt, hogy úgy tekintettünk erre a mérkőzésre, mintha már tétmeccset játszottunk volna, emiatt az intenzitással nem is volt probléma.

Nikolics góljával nyert a MOL Fehérvár Forrás: molfehervarfc.hu

A győzelem pedig az önbizalmuknak is jót tett, de helyén kell kezelni ezt a sikert. Külön öröm számomra, hogy sikerült gólokat szereznem ma, sajnos az elsőt nem adta meg a játékvezető, bár úgy gondolom, az is szabályos volt, a labda ugyanis nem hagyta el a játékteret. Sokszor elmondtam, hogy számomra mindegy, hogy edzésen, edzőmeccsen vagy tétmeccsen szerzek gólt,

bár az igazat megvallva, egyelőre nem tudom elképzelni azt, hogy valaha is elmúlik ez az érzés - nyilatkozta mosolyogva Niko a mérkőzés után a klub honlapjának.