Vágólapra másolva!
A Debrecen csapatkapitánya, a visszavonuló Tőzsér Dániel természetesen csalódottak értékelt a mérkőzés után.

"Annak ellenére, hogy nagy hajrát vágtunk ki ezen a meccsen, már nem tudtunk még egy gólt szerezni és megfordítani a mérkőzést" - kezdte értékelését Tőzsér Dániel. "A bajnokságban ugyanez volt a helyzet, túl nagy volt már a hátrányunk, ezt nem tudtuk behozni. A koronavírus miatti szünet sem jött jól nekünk. Rettenetesen sajnálom, ami történt, elnézést kérünk a szurkolóktól, a várostól és mindenkitől, aki ennek a csapatnak szurkolt. Az, hogy a B-közép tagjai elégedetlenek voltak, ebben a szituációban teljesen természetes. Megértem azt, hogy ezt a helyzetet nehezen tudták elviselni."

Az Origo azt kérdezte Tőzsértől, hogy volt-e olyan debreceni játékos, akit megütöttek, a játékos egyértelműen és gondolkodás nélkül válaszolta, hogy nem.

"A szurkolóknak joguk van véleményt nyilvánítani. Ha nem tetszik nekik valami, akkor így nyilvánítanak véleményt. Nekünk sem tetszett ez a szezon. Rengeteget szenvedtünk. Tudom, hogy sok játékosnak nagyon fájt az, ami történt, vagy inkább azt mondanám, hogy nekem biztosan nagyon fájt. Én egy játékos voltam, nem nekem kellene elemeznem, hogy miért esett ki a Debrecen."