Élő közvetítés
Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Solskjaer szerint nem fair a kupaelődöntő előtti sorsolás

Horizontal
Manchester United's Norwegian manager Ole Gunnar Solskjaer looks on during the English Premier League football match between Newcastle United and Manchester United at St James's Park in Newcastle-upon-Tyne, north east England on October 6, 2019. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Manchester United labdarúgócsapatát edző Ole Gunnar Solskjaer szerint nem fair, hogy a Chelsea 48 órával többet készülhet a két együttes vasárnapi FA-kupa-elődöntőjére.

"Aggasztó, hogy nekik közel két nappal több idejük van pihenni és készülni" – fogalmazott a norvég szakvezető az MU csütörtöki, Crystal Palace elleni bajnoki mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.
Solskjaer szerint a bajnokság újrakezdése után arról egyeztek meg, hogy egyenlő feltételeket biztosítanak a csapatoknak, rájuk azonban a Bajnokok Ligája-indulás miatt kulcsfontosságú mérkőzés vár csütörtök este, ezt követően kell "összeszedni a darabjaikat" a vasárnapi kupaelődöntő előtt.

"A következő két hét hektikus lesz, de nagyon jó erőállapotban vagyunk. A srácok évek óta nem érezték magukat ilyen fittnek" – jelentette ki Solskjaer.

A Chelsea kedden lépett pályára a már kiesett Norwich ellen a Premier League-ben, amelyből még két teljes forduló van hátra. A bajnokságban az MU, a Chelsea és a Leicester City küzd a BL-helyekért, az FA Kupában még az Arsenal és a Manchester City van versenyben.

Mindent egy helyen az Eb-ről