Menesztették Guardiola korábbi segítőjét, a legendás góllövő kapus érkezik a helyére

Rogerio Ceni brazil kapus
Rogerio Ceni of Brazil’s Sao Paulo, celebrates the goal against Chile’s Universidad Catolica, during their 2013 Copa Sudamericana football match held at San Carlos de Apoquindo stadium, in Santiago, Chile, on October 23, 2013. AFP PHOTO/Hector RETAMAL
Vágólapra másolva!
A Flamengo labdarúgócsapata három hónap után menesztette Domenec Torrent vezetőedzőt, akinek a helyét Rogerio Ceni veszi át.

A Rio de Janeiró-i klub Twitter-oldalán közölte, hogy megvált Josep Guardiola korábbi segítőjétől és a teljes edzői stábtól. Az ok: a Flamengo a legutóbbi két bajnoki meccsén egyformán négy gólt kapott, a vendég Sao Paulo 4-1-re verte, az Atletico Mineiro otthonában pedig 4-0-s vereséget szenvedett.

Az 58 éves Torrent tíz éven át volt pályaedző Guardiola mellett az FC Barcelonánál, a Bayern Münchennél és a Manchester Citynél, 2018 nyara és tavaly november között pedig a New York City FC vezetőedzőjeként tevékenykedett.

A spanyol szakember a Flamengónál a Benficához visszatérő Jorge Jesus helyét vette át. A 65 éves portugál edzővel a riói csapat megnyerte az állami és az országos bajnokságot, valamint a dél-amerikai kontinens első számú klubsorozatát, a Libertadores Kupát.

Később közölte a klub, hogy Torrent helyét a Sao Paulo korábbi legendás kapusa, Rogerio Ceni veszi át. Ceni kapusként 65 gólt lőtt a Sao Paulo színeiben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!