Vágólapra másolva!
A Juventus világklasszis labdarúgója, Cristiano Ronaldo jó barátjának, Khabib Nurmagomedovnak számolt be egyik legnagyobb félelméről. A portugál klasszis ugyanis attól tart, hogy nincs meg fiában a legfontosabb dolog, ami ahhoz szükséges, hogy egy nap az utódja legyen.

Cristiano Ronaldo 2018-ban igazolt a Juventushoz, ezzel egy időben fia, Cristiano Ronaldo Jr. is a torinói klubhoz szerződött. Az ötszörös aranylabdás legidősebb gyereke pedig azóta már többször is bizonyította, hogy bizony örökölte édesapja tehetségét - 58 gólt és 18 gólpasszt jegyzett a Juventus U9-es csapatában, mindössze 28 meccs alatt.

A UFC legendája, Khabib Nurmagomedov köztudottan jó barátságot ápol a portugál labdarúgóval. A UFC veretlen könnyűsúlyú világbajnoka a Krasava nevű YouTube-csatornán arról számolt be, hogy a Juventus szupersztárja attól tart, hogy a fiából hiányozni fog a sikeréhség, ugyanis már most mindene megvan.

Cristiano Ronaldo fia hihetetlenül tehetséges Forrás: NurPhoto via AFP/Pedro Fiuza/NurPhoto/Pedro Fiuza

"Rengeteget beszélgetünk, naponta több üzenetet is váltunk. Amikor legutóbb személyesen találkozunk akkor szóba került a motiváció.

Szóval attól tart, hogy soha nem fogja érezni a sikeréhséget. Márpedig az embereket ez motiválja. Ha valakinek mindene megvan, akkor nehéz megtalálni a megfelelő motivációt." - mondta Nurmagomedov.