A kapus góljával egyenlített a hosszabbítás utolsó percében a Sevilla - videó

fbl Horizontal
Sevilla's Moroccan goalkeeper Yassine Bounou Bono scores during the Spanish League football match between Real Valladolid and Sevilla at the Jose Zorrilla stadium in Valladolid on March 20, 2021. (Photo by Cesar Manso / AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában lejátszott Real Valladolid-Sevilla (1-1) mérkőzésen a vendégcsapat a hosszabbítás utolsó percében saját kapusa, Yassine Bounou góljával egyenlített.

A Sevilla a találkozó 44. percében került hátrányba, és hiába támadta végig a második félidőt, nem bírt betalálni a Valladolid kapujába.

Julen Lopetegui együttese a 94. percben még elvégezhetett egy szögletet, amelyből végül egy nem mindennapi góllal kiegyenlített.

A találatot óriási meglepetésre nem egy mezőnyjátékos, hanem a kapujából előrehúzódó Yassine Bounou szerezte. Nagy kavarodás után az alapvonalról középre tett labda a kapus elé került, aki hat méterről ballal a kapuba helyezett.

A gólöröm hevében Bounou a mezét is levette, amiért kapott is egy sárga lapot a bírótól, de aligha bánta, mert valószínűleg élete eddigi legfontosabb gólját szerezte a 29 éves marokkói kapus.