Vágólapra másolva!
A SkySports értesülései szerint Robert Lewandowski még ezen a nyáron el akarja hagyni a már jelezte a Bayern München labdarúgócsapatát, és szándékát már jelezte is a német rekordbajnok vezetőségének.

A világ egyik legjobb formában lévő csatára, Robert Lewandowski új kihívásokra vágyik, ezért szeretné magát kipróbálni egy másik bajnokságban.

A lengyel válogatott támadó szombaton tölti be 33. életévét, és a hírek szerint nem akar tovább várni a klubváltással. A probléma csupán az, hogy Lewandowski szerződéséből még két év van hátra, a Bayern pedig nem akarja elengedni egyik legjobb játékosát, ezért meglehetősen borsos kivásárlási árat szabott meg, és 130 millió euró alatt semmilyen körülmények között nem válna meg a gólfelelősétől.

Lewandowski el akarja hagyni a Bayernt, a müncheni együttes viszont nem akar megválni tőle Forrás: AFP/Ina Fassbender

A kérdés már csak az, hogy melyik európai topcsapat fizetni ennyi pénzt egy harmincas éveiben járó labdarúgóért. A Sky Sports információi szerint a Manchester City lehet a legesélyesebb, amely még mindig nem találta meg a Barcelonához távozó Sergio Agüero utódját. Az angol bajnok malmára hajthatja a vizet, hogy Pep Guardiola korábban már dolgozott együtt Lewandowskival a Bayernnél.