Vágólapra másolva!
Julian Nagelsmann vezetőedző pénteken úgy reagált a Bayern München labdarúgócsapatának szerdai, 5-0-s történelmi vereségére, hogy a bajor elitklub játékosai is emberek, nem gépek.

- mondta online sajtótájékoztatóján a tréner, aki a Borussia Mönchengladbachtól elszenvedett súlyos Német Kupa-vereség során nem ült a kispadon, mivel megfertőződött a koronavírussal, s jelenleg is karanténban van.

A Bayern edzője megvédte a játékosait Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / SvenSimon/Frank Hoermann/Sven Simon

A nyáron kinevezett szakember ugyanakkor arra ígéretet tett, hogy a hétvégén, az Union Berlin elleni bajnokin teljesen más arcát mutatja majd az együttes.

- mondta Nagelsmann, akinek a szombati már sorozatban a harmadik olyan találkozója lesz, amelyet betegsége miatt kénytelen kihagyni.

A Bayern a csúfos kupabúcsú ellenére jól kezdte az idényt, kilenc forduló után 22 pontjával vezet a Bundesligában, ráadásul 33 gólt szerzett. A Bajnokok Ligájában három kör után százszázalékos.