Ronaldo ellen tüntettek a szurkolók

FC Barcelona v Real Valladolid CF - La Liga FOOTBALL MATCH FCB FC Barcelona Valladolid CF Camp Nou Stadium Urbanandsport NurPhoto spanish league Liga Santander sports news
Ronaldo Nazario, president of VFalladolid CF, during the match between FC Barcelona and Valladolid CF, corresponding to the week 34 of the Liga Santander, played at the Camp Nou Stadium, on 16th February 2019, in Barcelona, Spain. (Photo BY Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A brazil Cruzeiro új tulajdonosa, a korábbi klasszis csatár Ronaldo ellen tüntettek a labdarúgócsapat drukkerei.

Nem alakul zökkenőmentesen a korábban "Fenoménnek" nevezett - játékosként a Cruzeiróban is megfordult - 45 éves volt támadó bemutatkozása új szerepkörében: szervezett szurkolói csoportok csütörtökön a klub edzőpályája mellett fejezték ki nemtetszésüket amiatt, hogy Ronaldo hagyja távozni a csapat egyik alapemberét.

"Kövér Ronaldo! Gyere és magyarázd meg" - skandálták a méltatlankodó drukkerek.

Ronaldo ellen tüntettek a szurkolók Forrás: NurPhoto/Joan Valls/Urbanandport/NurPhoto/Joan Valls/Urbanandsport

Haragjukat az váltotta ki, hogy a klubvezetés nem hajlandó

Fabióval egy évre szerződést hosszabbítani, csupán három hónapos további együttműködést kínált.

A kapus, aki 2005 óta szerepel a Cruzeiróban és azóta 976 alkalommal viselte a csapat mezét,

Instagram-bejegyzésben tárta a világ elé, hogy az előző vezetéssel létrejött megállapodást nem tartják tiszteletben a klub új irányítói.

A Cruzeiro hivatalos közösségi oldala nem kommentálta a kapus kijelentését, pusztán méltatta Fabio eddigi erőfeszítéseit.

A kétszeres aranylabdás, háromszor a világ legjobbjának megválasztott, kétszeres világbajnok Ronaldo - teljes nevén Ronaldo Luís Nazário de Lima - a múlt hónapban 400 millió reálért (22,2 milliárd forint) vásárolt többségi tulajdont a Belo Horizonte-i klubban, melyet vissza szeretne juttatni az élvonalba. Ehhez azonban szerinte az egyik fontos lépés a költségek csökkentése az adósságállomány mérséklése érdekében.