Vágólapra másolva!
Sztanyiszlav Csercseszov, a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) címvédő és első helyen álló Ferencváros december 20-án kinevezett új vezetőedzője csütörtökön muatkozott be a sajtó képviselőinek. A korábban az orosz válogatott szövetségi kapitányaként dolgozó szakember közvetlen stílusával rögtön megkedveltette magát az újságírókkal, ugyanis számos emlékezetes megnyilvánulása volt.

Kubatov Gábor, a Fradi elnöke a Facebook-oldalán osztott meg egy videót Csercseszov bemutatkozásáról - amelyről az Origo is részletesen beszámolt a helyszínről - , amelyen a szakember legjobb poénjai nézhetőek vissza.

"Szakmaiság és óriás dumák..." - írta a videó mellé Kubatov Gábor.

Csercseszov legutóbb - 2016 augusztusától idén júliusig - hazája válogatottjának szövetségi kapitánya volt, irányításával az oroszok negyeddöntőig jutottak a 2018-as, számukra hazai rendezésű világbajnokságon. Korábban az osztrák FC Kufstein és Wacker Insbruck, majd a Szpartak Moszkva, a Zsemcsuzsina Szocsi, a Tyerek Groznij, az Amkar Perm, a Dinamo Moszkva és a lengyel Legia Warszawa vezetőedzőjeként tevékenykedett, utóbbi kettőnél dolgozott együtt Dzsudzsákkal és Nikoliccsal.