Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Ronaldo elárulta, mit kell tenniük azért, hogy kijussanak a világbajnokságra

Cristiano Ronaldo portugál válogatott Portugália
Portugal's forward Cristiano Ronaldo reacts during the 2022 FIFA World Cup Qualifier knockout round play-off football match between Portugal and Turkey at the Dragao stadium in Porto, Portugal, on March 24, 2022. (Photo by Pedro Fiúza/NurPhoto) (Photo by Pedro Fiuza / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Miután a portugál labdarúgó-válogatott 3-1-re legyőzte Törökországot csütörtöki vb-pótselejtezős mérkőzésén, már csak egyetlen lépésre vannak a kijutástól. Cristiano Ronaldo, a nemzeti csapat ötszörös aranylabdás játékosa Instagram-oldalán üzent rajongóinak a két sorsdöntő találkozó között.

"Megtettük az első lépést nagy célunk, a 2022-es világbajnokság felé. Még semmit nem nyertünk, semmit nem értünk el. Továbbra is komolyan és koncentráltan kell dolgoznunk, tisztelve az ellenfelet, de mindig hinni magunkban és a képességeinkben. Hajrá Portugália! Irány Katar!" - írta a közösségi oldalán a 37 esztendős legenda.

Portugália ellenfele az az Észak-Macedónia lesz, amelyik meglepetésre egy 92. percben rúgott góllal kiejtette az Európa-bajnok Olaszországot.

A mérkőzésre március 29-én, kedden kerül sor, ahol Portóban a portugálok lesznek hazai pályán. A párharc győztese kijut a katari világbajnokságra.

Mindent egy helyen az Eb-ről