Vágólapra másolva!
Gareth Bale az angol másodosztályú Cardiff City edzőközpontjában járt, ahol a hírek szerint tárgyalásokat folytatott a csapat vezetőedzőjével, Steve Morisonnal. A Cardiff tavaly mindössze a 18. helyen végzett a Championshipben, vagyis nagyon közel volt a kieső helyekhez.

A 32 éves támadónak június 30-án lejár a szerződése a Real Madridnál, ám azt már korábban bejelentette, hogy kilenc év után távozik a spanyol klubtól. Korábban arról lehetett hallani, hogy a walesi válogatott csapatkapitányának sok ajánlata van, többek között a Tottenham, a Newcastle United és több MLS-csapat is szerződtetné az ötszörös BL-győztest.

Gareth Bale az egész viágot meglepheti azzal, ha a Cardiff Citybe igazol Forrás: AFP/Geoff Caddick

A Wales Online értesülései szerint Bale szerdán ellátogatott a Cardiff City edzőközpontjába, hogy a válogatott orvosi stábjával konzultáljon. A lap információi szerint Bale a látogatása során beszélt a másodosztályú csapat vezetőedzőjével, Steve Morisonnal is, és szóba került a játékos jövője.

A klub malmára hajthatja a vizet, hogy Bale Cardiffban született, de játékosként még soha nem futballozott a walesi klubban. Bale ugyan ingyen megszerezhető, de a Realnál heti 600 ezer fontot keresett, ami több, mint a Cardiff első csapatának heti bére, így biztosan engednie kellene, hogy meg tudjanak állapodni. A walesi sajtó és a The Sun is arról írt, hogy Bale a közelgő nyaralása miatt szeretné, ha minél előbb pont kerülne az átigazolási ügy végére, és már a héten bejelentenék az új csapatát.