Vágólapra másolva!
A magyar minifutball-válogatott csütörtökön 1-1-s rendes játékidőt követően büntetőrúgások után kapott ki Kazahsztántól a kassai Európa-bajnokság negyeddöntőjében. A találkozót követően Nagy Lajos szövetségi kapitány és Suscsák Máté nyilatkozott a Steel Arénában az Origónak. 

Kiküldött munkatársunk helyszíni jelentése Kassáról.

"Közepes eredményt értünk el az Európa-bajnokságon. Jobbra számított mindenki, köztük én is.

Az eddigi legjobb felkészülés után valóban már csak ez a kis lépés hiányzott ahhoz, hogy elődöntősök legyünk és éremért küzdhessünk. Ezt most sajnos nem sikerült megugranunk. Nyilván ilyenkor mindenki elgondolkozik. Először

hiszen ahogy a felkészülés alatt többször is elmondtam, hogy apróságokon fog múlni a továbbjutás vagy a kiesés, így is történt. Megint volt rengeteg lehetőségünk, de nem a büntetőpárbajon múlt, nem is szerettünk volna odáig eljutni. Nem jött ki most az a minőségbeli különbség, ami van a két csapat között" - összegzett Nagy Lajos szövetségi kapitány.

Nagy Lajos szövetségi kapitány szerint közepes eredményt értünk el az Eb-n Forrás: Czifra Maria/Országos Minifutball Szövetség

"Nagyon nehéz mit mondani. Azt gondolom, hogy

lélekben talán már a következő körre készültünk. Úgy gondoltuk, hogy kicsit könnyebb meccs lesz ez, mint a szerbek elleni. Talán itt követtük el az első hibát.

Ennek ellenére azt történt, amire számítottunk, védekeztek, csalták a játékot. Mindkettőt jól csinálták, mi meg

amikor valaki odáig eljut, az már ötven-ötven százalék esély. Ilyenkor már nem számít, job vagy-e a pályán, ma nekik volt szerencséjük" - mondta a meccs magyar gólszerzője, Suscsák Máté.