Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Vágólapra másolva!
A Ferencváros 4-1-re nyert a Slovan otthonában, ezzel továbbjutott a Bajnokok Ligája selejtező harmadik körébe, ahol az azeri Qarabag lesz az ellenfele. Csercseszov az M4 Sportnak értékelt a lefújás után.

„Ez az én munkám, nekem mindig hideg fejjel kell figyelnem, ami történik. Az első meccs veresége után beszéltem a csapattal, a játékosokkal, minden erőmmel azon voltam, hogy felkészítsem a csapatot, mint mondtam, ez a munkám. A kritika rendben van, a nézők és az újságírók kritizálhatnak,de nekem a játékosokat kell felkészítenem, és megfelelő utasításokat kell adjak, Boli és Civic esetében is ez történt, nekem a játékosokat nem kritizálnom kell, hanem útmutatást és utasításokat kell adnom" – mondta Csercseszov, aki elárulta, a meccs után azt mondta a játékosoknak: „Nem rossz!".

„Még nem foglalkozom a következő ellenféllel, ugyanis hétvégén a Puskás ellen játszunk, utána kell a Qarabag ellen is felkészülnünk. A megfigyelőnk ott volt a mai meccsen, minden információnk rendelkezésre fog állni" – tette hozzá.

Mindent egy helyen az Eb-ről