Hiába szerepel borzalmasan az Újpest az NB I-ben, az edző nem félti az állását

Labdarúgás, OTP Bank Liga, Újpest-Ferencváros 2022.01.30. KRUSCIC, Milos
Budapest, 2022. január 30. A szerb Milos Kruscic, az Újpest vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában játszott Újpest FC-Ferencvárosi TC mérkőzés kezdete előtt a Szusza Ferenc Stadionban 2022. január 30-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A házigazda Paks 3-1-re nyert az Újpest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján. A fővárosi csapat idegenben a negyedik vereségét szenvedte el sorozatban, ennek ellenére Milos Kruscsics egyelőre nem beszélt a jövőjéről a klub vezetőségével. 

"Újabb mérkőzés, amit egyéni hibák miatt veszítettünk el. Az első félidőben jól játszottunk, akadtak lehetőségeink a gólszerzésre, jelentős mezőnyfölényt alakítottunk ki, ehhez képest az ellenfél szerzett gólt a szünet előtt. A fordulás után nem lehetett jól látni, elkerülhető gólt kaptunk, ám a körülményekre most nem szeretnék hivatkozni. Jól játszottunk, de ez az eredményben nem mutatkozott meg.

Nem beszéltünk a vezetőséggel a folytatásról, ez alighanem a közeljövő kérdése. A télen lesznek változások, nem érzem kritikusnak a pozíciómat, de a labdarúgásban sosem lehet tudni, mit hoz a holnap.

Milos Kruscic, az Újpest vezetőedzője nem érzi kritikusnak a pozícióját Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Az érdekelne engem, miért van az, hogy jól játszunk, a pontok viszont nem jönnek. A vezetőséggel már beszélgettünk a keretről. Bizonyos posztokra erősítenünk kell, ez nem is kérdés.

- mondta a paksi vereség után Milos Kruscsics az nso.hu beszámolója szerint.