Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Még be sem mutatkozott, Ronaldo máris főnöknek hiszi magát az új csapatánál

fbl Horizontal
Pepe, Jose Fonte, Cristiano Ronaldo és Ricardo Quaresma között teljes az összhang
Vágólapra másolva!
Sajtóértesülések szerint a portugál játékos hatására honfitársát, Pepét is leigazolhatja a szaúd-arábiai al-Nasszr labdarúgócsapata.

A 39 éves középhátvédnak június 30-ig érvényes a szerződése a jelenlegi klubjával, a Portóval, de a portugál klub elnöke a közelmúltban elárulta, készek a hosszabbításra. A Marca információi szerint azonban Pepe akár már a téli átigazolási időszakban Szaúd-Arábiába kerülhet, ahol ismét egy csapatban játszhatna Cristiano Ronaldóval.

Pepe és Cristiano Ronaldo a Real Madridból és a portugál válogatottból is jól ismerik egymást Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Robert Cianflone

A 133-szoros válogatott védő viszonya rendkívül jó korábbi Real Madrid-os csapattársával és honfitársával, ennek is köszönhető, hogy az ötszörös aranylabdás mindenképpen örülne Pepe leigazolásának.

Pepe nem az első játékos, aki szóba kerül az al-Nasszrnél, hiszen korábban Sergio Ramos és Luka Modric neve is felvetődött Ronaldo realos klubtársai közül, de az egykori Juventus-csapattárs Juan Cuadradót is megkörnyékezte már a szaúdi együttes.

Mindent egy helyen az Eb-ről