Vágólapra másolva!
Amint arról korábban már beszámoltunk, a Vasas kedden három futballistát is kitett az első csapat keretéből. Mindezt most az angyalföldi együttes vezetőedzője, Kondás Elemér is megerősítette a hírt a klub honlapján.

Kondás úgy fogalmazott, szakmai okok miatt döntöttek amellett, hogy a két korábbi magyar válogatott játékos, Feczesin Róbert és Márkvárt Dávid, valamit az NB I korábbi gólkirálya, Radó András sem készülhet már a továbbiakban az utolsó helyen álló együttes első csapatával, így mindannyian határozatlan időre a tartalékcsapathoz kerültek.

"A Kecskemét elleni mérkőzésen lesznek hiányzóink is: Berecz Zsombi öt sárga lap következtében kipontozódott, illetve hétvégén másik három játékosra sem tudok majd számítani. Ezen játékosok –

Mindez viszont egy remek lehetőség arra, hogy a fiatal játékosok még több szóhoz jussanak és újabb helyeket kapjanak a keretünkben" – fogalmazott a szakember a vasasfc.hu-nak.

Kondás Elemér elismerte, hogy hárman kikerültek a Vasas keretéből Forrás: vasasfc.hu

A 37 éves Feczesin Róbert az idei szezonban eddig mindössze 105 percet játszott a piros-kékek színeiben, ezalatt összesen egyszer volt eredményes. Radó András 18 mérkőzésen 1 gólt és 1 gólpasszt szerzett, míg Márkvárt 14 bajnokin és 3 kupameccsen lépett pályára, ezeken két gólpasszt jegyzett.