Vágólapra másolva!
Az év első márciusi napján sem unatkoztak a sport szerelmesei, bőven akadt érdekesség ezen a napon is. Sajnos ismét volt haláleset, tovább folytatódik a találgatás Hosszú Katinka várandósságával kapcsolatban, horrorbaleset és csoda a Magyar Kupában. Ha lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

Tovább folytatódik a találgatás Hosszú Katinka várandósságával kapcolatban. Újabb jel mutat arra, hogy a háromszoros olimpiai bajnoknő babát vár, ráadásul már az úszók szövetségi kapitánya, Sós Csaba is megszólalt a sokakat lázban tartó témával kapcsolatban.

Hosszú Katinka babát vár? Forrás: facebook.com/katinkahosszu

Az egész világot sokkolta az a szörnyűség, ami az olimpiai bajnok orosz műkorcsolyázóval, Roman Kosztomarovval történt. Az orosz jégtáncos drámai helyzete kapcsán összeállításunkban olyan élsportolókat mutatunk be, akik elveszítették a végtagjukat, illetve lebénultak, így örökre megváltozott az életük. Voltak olyanok, akiken már nem lehetett segíteni, de akad példa olyanokra is, akik elképesztő akaraterejüknek köszönhetően a mai napig sikeresek és teljes életet élnek.

Az FC Barcelona óriásit kockáztatott, de totális összeomlás lehet a vége. Joan Laporta elnök hazárdjátéka eddig nem hozta meg a kívánt eredményt, nehéz helyzetbe kerülhet a klub.

Az egész magyar sportvilágot megdöbbentette, hogy mindössze 47 évesen meghalt a korábbi magyar válogatott labdarúgó, Lendvai Miklós. Az egykori focista tragédiája édesapját is sokkolta, aki családjával együtt képtelen feldolgozni, hogy többé nem láthatja szeretett fiát.

Just Fontaine, az 1958-as világbajnokság gólkirálya meghalt Forrás: AFP

Szerdán, 89 éves korában meghalt Just Fontaine, a franciák legendás labdarúgója.

Horrorbalesetet szenvedett az olimpiai bajnok síugró: Peter Prevc, az olimpiai bajnok és Négysánc-győztes szlovén síugró elképesztően nagyot esett a planicai világbajnokság edzésén. A 30 éves sportoló az ugrás közben elveszítette az egyensúlyát, így háttal landolt, majd métereken keresztül magatehetetlenül pörgött lefelé a lejtőn.

Hihetetlen szenzáció: szerdán este a labdarúgó MOL Magyar Kupa második negyeddöntőjében az NB II-es Budafok 2-0-ra legyőzte a Kisvárda csapatát a Promontor utcai stadionban, ezzel Mátyus János csapata bejutott a legjobb négy közé. Míg a Vasas a Paksot verte ki a kupából.

A Kisvárdát kiejtve négy között a másodosztályú Budafok a Magyar Kupában Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Szerdán este két elhalasztott mérkőzést pótoltak a Premier League 7. fordulójából. A listavezető Arsenal 4-0-ra legyőzte az Everton csapatát az Emirates Stadionban, míg a Liverpool 2-0-ra nyert a Wolverhampton Wanderers ellen az Anfielden.