Sokkoló megoldásra készülnek a Chelsea-nél

Derby County v Leeds United - Sky Bet Championship Play-off Semi Final: First Leg Football League Soccer Saturday 11th May 2019 Derby County vs Leeds United Sky Bet Championship Horizontal FOOTBALL
Derby County Manager Frank Lampard and Marcelo Bielsa manager of Leeds Utd during the Sky Bet Championship Play off Semi Final 1st leg match between Derby County and Leeds United at the Pride Park, Derby on Saturday 11th May 2019. (Photo by Jon Hobley/ MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Érdekes név került elő a cilinderből, miután a Chelsea korábbi legendás játékosa és nem annyira sikeres edzője, Frank Lampard is ott volt kedd este a Chelsea Liverpool elleni 0-0-ra végződött bajnokiján.

Lampard felbukkanása után természetesen megindultak a találgatások és Angliában már arról írnak, hogy edzőként a Chelsea-vel és az Evertonnal is megbukott szakember veheti át a londoni csapat irányítását a jelenlegi idény végéig.

Frank Lampard visszatérése imndenkit meglepne Forrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto/Mi News

Graham Pottert vasárnap rúgta ki a Chelsea, miután nagyon gyengén szerepelt vele a klub. Lampard korábban másfél évig vezette a csapatot, tőle 2021 elején köszöntek el. A klub örökös gólkirálya legutóbb az Evertonnál dolgozott, onnan idén januárban küldték el.

A 44 éves Lampard átmeneti megoldás lehetne, a Chelsea-nél ugyanis már van egy hét főből áló lista, a hírek szerint innen kerülhet majd ki a végleges megoldás. A lista élén a Bayerntől elküldött Julian Nagelsmann áll, de jelölt még Mauricio Pochettino, Luis Enrique, Ruben Amorim, Oliver Glasner és Luciano Spalletti is.