Szívszorító interjúban vallott függőségéről a bukott sztárfocista, akit Mourinho megszégyenített

VavaCars Fatih Karagumruk v Besiktas - Turkish Super Lig 2023,Besiktas,Football,Soccer,Turkish Super Lig Horizontal
Dele Alli borzalmas helyzetbe került a Besiktasnál
Vágólapra másolva!
Gary Neville-nek adott interjújában vallott élete eddigi legnehezebb időszakáról a Tottenham Hotspur és az angol labdarúgó válogatott korábbi sztárja. Dele Alli elárulta, hogy a török Besiktasnal töltött időszak valóságos rémálom volt a számára, ami után - visszatérve az Evertonhoz - altató tabletták és az alkohol rabja lett. 

Ő maga is felismerte, hogy lefelé száguld a lejtőn, és annak érdekében, hogy elkerülje a tragédiát, bejelentkezett egy rehabilitációs intézménybe.

"Ideje elmondanom az igazat, habár nehéz erről beszélni, mert régóta titkoltam, nagyon félek. Amikor visszatértem Törökországból, rájöttem, hogy gyökeres változásra van szükségem, mert a lelkem pokoli állapotban van.

Olyan dolgokba keveredtem, amik ártottak nekem, de nekem kellett felismernem, hogy baj van, mert ha mások küldenek, akkor az nem működik"

- árulta el Dele Alli. Az egykori ígéretes tehetség beszélt arról is, hogy a visszavonulás is eszébe jutott.

Dele Alli nehéz időszakon van túl Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Serhat Cagdas

"Három éve, 24 évesen egyik reggel felébredtem, edzésre készülődtem. Emlékszem, ahogy csak bámultam a tükörbe, és

azt kérdeztem magamtól, vajon befejezhetem-e most, 24 évesen,

miközben azt csinálom, amit szeretek. Ez szívszorító volt, főleg azért, mert rájöttem, hogy mindig mindenben magam ellen voltam."

A beszélgetésben szó esett az Amazon 2020-as "All or Nothing" című dokumentumfilmjéről is, mely a Tottenham mindennapjait mutatta be. Dele Alli bevallotta, hogy komoly sérelem érte a forgatás alatt.

"José Mourinho lustának nevezett a filmben, egy pihenőnap utáni napon. Egy héttel később bocsánatot kért tőlem, de ez nem került bele a dokumentumfilmbe. Elég nehezen dolgoztam fel ezt" - vallott az angol játékos.